Sâmbătă, 08 August 2020

P Petrolul

Haideți să stabilim un nou record de asistență pentru Liga a patra!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

După festivalul de goluri oferit de galben-albaștri în Cupa României, la Mizil, Petrolul reia campionatul, în fața propriilor suporteri, pe Ilie Oană, cu un meci extrem de dificil. Adversara ”lupilor”, CS Păulești, una dintre formațiile foarte bune ale campionatului județean, vine pe Ilie Oană decisă să facă un meci mare.

Partida este programată sâmbătă, de la ora 15.00, iar elevii lui Octavian Grigore sunt pregătiți să înceapă returul cu o victorie și să reia ”dialogul”la distanță cu CS Blejoi pentru ocuparea primei poziții a clasamentului, loc ce duce la barajul pentru promovarea în eșalonul trei al fotbalului românesc.

Pentru a duce la bun sfârșit acest obiectiv, ”lupii galbeni” au nevoie de sprijinul suporterilor, iar pentru partida de sâmbătă, oficialii și jucătorii Petrolului se așteaptă la un număr cât mai mare de spectatori.După cum se știe, recordul de asistență la un meci de liga a patra este stabilit de Petrolul, 7200 de suporteri.Haideți să-l depășim!

Pentru partida dintre Petrolul și CS Păulești puteți procura bilete de la casa de bilete a stadionului Ilie Oană.Casa de bilete este deschisă zilnic, între orele 10:00-17:30, iar sâmbătă până la ora de start a întâlnirii.

Preţurile biletelor sunt următoarele:
6 lei la Peluza I şi Peluza II;
– 8 lei la Tribuna a II-a;
– 10 lei la Tribuna I şi Tribuna 0.

Preţurile abonamentelor sunt următoarele:
50 lei la Peluza I şi Peluza II;
– 60 lei la Tribuna a II-a;
– 100 lei la Tribuna I şi Tribuna 0.

Pentru cei aflați departe de țară sau nu pot ajunge la meci din motive obiective, sportonlineph.ro vine cu soluția.Partida va putea fi urmărită, live, pe site-ul sportonlineph.ro(AICI) sau pe Youtube/sportonlineph

Pentru a continua acest proiect avem nevoie de ajutorul vostru, al iubitorilor de sport, al suporterilor petroliști și nu nunai.De aceea, cine apreciază ceea ce am facut până acum și dorește să contribuie la continuarea și dezvoltarea acestui proiect o poate face, foarte simplu, accesând platforma PayPal SPORTONLINEPH