Joi, 28 Mai 2020

P Petrolul

Cupa României / Rapid Mizil – Petrolul, live, pe sportonlineph.ro

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Sâmbătă, 25 februarie, ora 14.00, în direct pe site-ul sportonlineph.ro, se reia competiţia fotbalistică judeţeană, cu partide din cadrul optimilor de finală ale fazei judeţene a Cupei României. Din cele opt partide programate, AS Tufeni - CS Păuleşti, nu se va mai disputa, după ce formaţia din Tufeni s-a retras din toate competițiile. Din celelalte șapte, se joacă doar două, Rapid Mizil – Petrolul și Măgura Trestioara – CS Blejoi, restul partidelor fiind programate pe 5 aprilie.

Petrolul Ploiești, ocupanta primului loc în Liga A Prahova, pornește ca favorită certă în disputa cu Rapid Mizil, ocupanta locului patru în eșalonul secund al fotbalului județean.Până în această fază, jucătorii pregătiți de Gabriel Cozma, au trecut de Progresul Boldești Grădiștea, scor 3-0, și au furnizat surpriza eliminând CSO Plopeni, scor 3-2.De partea cealaltă, elevii lui Octavian Grigore au avut o misiune mult mai ușoară, jocul cu Unirea Teleajen, partidă câștigată de petroliști cu scorul de 7-1.

Cea de-a două partidă a zilei, AS Măgura Trestioara- CS Blejoi, deși, programată initial a se disputa pe terenul echipei mai slab cotate, partida se va juca, la Blejoi, pe terenul ocupantei locului secund în Liga A Prahova.
AS Măgura Trestioara, ocupanta locului 5 în Superliga B, pentru a ajunge în această fază a competiției, a avut nevoie de prelungiri și lovituri de departajare, 3-3, 5-4, după lovituri de departajare, cu CSO Slănic; 2-2, 4-2, după prelungiri, cu CS Cornu.

Iată, programul complet al optimilor de finală:

Rapid Mizil -  Petrolul  Ploieşti

Tricolorul Breaza - Petrolul Băicoi

Speranţa Olari - Avântul Măneciu

AS Tufeni Băicoi - CS Păuleşti

Unirea Cocorăştii Colţ - AFC Băneşti-Urleta

AS Măgura Trestioara - CS Blejoi

Unirea Urlaţi - AFC Brebu

CS Măneşti 2013 C. Izvorului - CSO Teleajenul Vălenii de Munte

Așa cum bine știți, site-ul sportonlineph.ro a propus o premieră la nivel naţional, devenind prima publicaţie on-line care a reuşit să transmită în format video, în direct şi integral, partidele echipei de fotbal Petrolul  Ploieşti. De asemenea, pe sportonlineph.ro, precum şi pe canalele oficiale de YouTube şi de Facebook, au fost transmise, live video, şi alte evenimente de interes pentru iubitorii sportului (conferinţe de presă, antrenamente și altele).Pentru a continua acest proiect avem nevoie de ajutorul vostru, al iubitorilor de sport, al suporterilor petroliști și nu nunai.De aceea, cine apreciază ceea ce am facut până acum și dorește să contribuie la continuarea și dezvoltarea acestui proiect o poate face, foarte simplu, accesând platforma paypal sportonlineph