Joi, 28 Mai 2020

P Petrolul

Petrolul - Flacăra Moreni, al treilea amical al iernii, miercuri, ora 15.00

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Fără înfrângere în partidele amicale, 2-1 cu Dacia Unirea Brăila și 3-3 cu Unirea Slobozia, elevii lui Octavian Grigore speră într-o prestație la fel de solidă și în cea de-a treia confruntare a stagiului de pregătire.Adversara de azi, Flacăra Moreni, ocupă locul 9 în liga a treia și se află la finalul stagiului de pregătire pentru returul de campionat, la finalul căruia speră, într-o clasare cât mai aproape de podium.Partida cu Flacăra Moreni va fi, un bun prilej de reîntâlnire cu Gabriel Paraschiv, fostul jucător al Petrolului, campion național cu Oțelul Galați fiind antrenorul morenarilor.

"Va fi, pentru mine, un moment special să joc împotriva fostei mele echipe. Mai mult, în postura mea actuală, de antrenor al formaţiei adverse. Am deja mari emoţii legate de testul de miercuri", a spus Gabriel Paraschiv, antrenorul echipei din Moreni, într-o intervenţie la Sport Total FM.

Partida de verificare dintre Petrolul Ploiești și Flacăra Moreni se va desfășura, tot pe terenul sintetic din cadrul Parcului Municipal ”Ploiești Vest”, începând cu ora 15.00.