Duminică, 09 August 2020

P Petrolul

Uniți pentru partida cu Unirea/ Octavian Grigore: ”Așteptăm cu interes acea ședință”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Petrolul a trecut cu bine și de cel de-al doilea meci de verificare din această iarnă. Cu toate că au făcut încălzirea ”la lopată”, cot la cot cu staff-ul tehnic și suporterii, elevii lui Octavian Grigore au lăsat o bună impresie în fața unei echipe din eșalonul trei al fotbalului românesc. Mihai Velisar, Dragoș Gheorghe și Iancu au înscris pentru remiza cu Unirea Slobozia, pentru oaspeţi punctând Adăscăliţei, Răduca şi Khalil.

La finalul partidei, antrenorul Petrolului, Octavian Grigore s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, ținând cont de "antrenamentul" premergător și de valoarea adversarului.

”A fost un joc bun, cu o echipă aflată pe locul secund în liga a treia. Ei au venit din cantonament, în timp ce noi am avut mai bine de o oră de dat la zăpadă! Sunt mulțumit de modul în care s-au comportat băieții, tinând cont de faptul că, din minutul 60, am rulat tot lotul avut la dispoziție. În momentul acela conduceam cu 2-1, drept urmare consider că am câștigat meciul. Nu țin foarte mult la acest aspect, al scorului, mai interesează jocul, iar azi am făcut un joc bun, un joc care ne permite să ne pregătim în liniște. Avem trei jucători accidentați, trei titulari, este vorba despre Claudiu Tudor, Ilie Dumitrescu și Jean Prunescu, toți având un program separat de pregătire", a spus Octavian Grigore, cel care a vorbit şi despre situaţia cererii făcută de către Petrolul 52 către Consiliul Local, pentru a primi marca şi sigla "Petrolul". "Așteptăm cu interes următoarea şedinţă de Consiliu Local, să vedem dacă cei care au spus că acel termen, de 15 februarie, este suficient pentru acordarea marcilor şi se vor ține de cuvânt. Am discutat o variantă de a ni se acorda marcile pe o perioadă de un an și jumătate, spre folosință, cu titlu gratuit. Pentru noi este bine și așa, rămâne de văzut dacă și Consiliul Local își dorește șă facă acest lucru.” a comentat Ocatavian Grigore.