Joi, 20 Februarie 2020

P Petrolul

Roberto Alecsandru s-a alăturat ”haitei”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Produs al Centrului de Copii și Juniori al Petrolului, Roberto Alecsandru a debutat în tricoul galben-albastru la vârsta de 18 ani, în Liga I, în partida cu Corona Braşov, sub comanda lui Răzvan Lucescu. De atunci, a avut o prezență constantă în lotului Petrolului, pentru care a bifat 4 partide pe final de campionat, atunci când, soarta Petrolului era deja stabilită, falimentul societății ce administra echipa.
La începutul acestui sezon, Via Insolv SA, societate care se ocupă de finalizarea procedurii de faliment a SC FC PETROLUL SA, a vândut drepturile federative ale jucătorului, astfel, acesta a ajuns sub comanda unui alt petrolist, Daniel Oprița, antrenor al Juventusului București, liderul eșalonului secund. Roberto Alecsandru a “bifat” doar un singur joc ca titular, banca tehnică a bucureștenilor a mizând foarte puțin pe tinerețea lui Alecsandru, obiectivele Juventusului - promovarea în Liga I - fiind prea mărețe pentru a da credit tinerilor jucători.

Odată cu pauza de iarnă, Roberto Alecsandru s-a despărțit de gruparea pregătită de Daniel Oprița, devenind liber de contract, astfel, discuțiile dintre oficialii galben-albaștrilor și jucător au intrat în linie dreaptă. Primul pas a fost făcut, azi, când, Roberto Alecsandru s-a prezentat la primul antrenament alături de ”lupii galbeni”.

Prima partidă de verificare din această iarnă, Petrolul va întâlni Dacia Unirea Brăila, partidă programată, sâmbăta viitoare, de la ora 13.00 pe terenul sintetic de la Parcul Municipal Ploiești.