Joi, 28 Mai 2020

P Petrolul

Trial pe zăpadă

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

La zece zile de la reluarea pregătirilor, Octavian Grigore a organizat, astăzi, un trial, scopul tehnicianului petroliştilor fiind acela de a vedea la lucru jucătorii sosiţi în probe în această perioadă, cei mai mulţi dintre ei aflaţi, încă, la vârsta junioratului.

Acţiunea s-a desfăşurat pe terenul de la Pleaşa, iar parteneră de antrenament a fost o altă formaţie din eşalonul judeţean de elită, Unirea Urlaţi. Meciul, întins pe durata a 90 de minute, s-a încheiat nedecis, 0-0, evoluţia celor două echipe fiind influenţată, evident, şi de zăpada aflată, din abundenţă, pe suprafaţa de joc.

Octavian Grigore a folosit un prim „11” alcătuit din Niţache – Olaru, Negoiţă, Crăciun, Al. Radu – Oae - D. Iancu, Ursu, Carlos, Pătraşcu – Jipa, pentru ca, după pauză, să mai intre Chiş – D. Panait, Pârvu, Niţescu, Fl. Ghiţă, Velisar.

În acelaşi timp cu desfăşurarea testului de la Pleaşa, componenţii lotului „galben-albaştrilor” au avut programat un antrenament fizic, pe pista de alergări de la Sala Sporturilor şi, mai apoi, în sala de forţă.

Sâmbăta viitoare, de la ora 13.00, Petrolul 52 va susţine primul joc de verificare al acestei perioade, urmând să întâlnească divizionara secundă Dacia Brăila, într-un meci ce se doreşte a se disputa pe terenul sintetic din incinta Parcului Municipal Vest.

Promisiune îndeplinită

Unul dintre marii susţinători ai Petrolului, senatorul Emanoil Savin şi-a reconfirmat atasamentul faţă de cea mai iubită echipă a judeţului. Emanoil Savin a anunţat, de curând, că îşi donează indemnizaţia de senator către clubul ploieştean, iar, vineri, a şi acţionat în acest sens, virând în conturile Petrolului o sumă consistentă. Un gest care, fără îndoială, merită subliniat şi apreciat în egală măsură.