Vineri, 14 August 2020

P Petrolul

Sebi Petre merge la Blejoi

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

După ce atacantul Decebal Nae a ales să renunţe la contractul cu Petrolul 52 şi să se întoarcă la Păuleşti, un alt jucător din compartimentul ofensiv va părăsi, în această iarnă, gruparea ploieşteană. Astfel, Sebastian Petre şi-a încheiat conturile cu formaţia de pe „Ilie Oană”, primind acceptul pentru a se transfera la ocupanta poziţiei secunde din Liga A Prahova, CS Blejoi.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani fusese reactivat, în septembrie, de către Petrolul 52, după ce, în vară, plecase în Scoţia, părând decis, la acel moment, să abandoneze activitatea fotbalistică. În actuala ediţie de campionat, Petre şi-a trecut în cont două goluri, în meciurile cu Unirea Urlaţi şi CSO Plopeni, reuşind, de asemenea, o „dublă” şi în partida de „Cupă” cu Unirea Teleajen. Pentru el nu va fi prima experienţă la Blejoi, acolo unde a mai evoluat în urmă cu câteva sezoane.

Un alt jucător care s-a despărţit de Petrolul 52 este Bogdan Năstase, cel care, din cauza unei accidentări, n-a apucat să bifeze vreun minut în stagiunea de toamnă. De asemenea, nici portarul Cornel Anica şi Andrei Vlad nu vor mai face parte din efectivul petroliştilor pentru parte a doua a sezonului.

Trei reveniri

La primul antrenament din acest an, programat să se desfăşoare, dacă vremea o va permite, pe data de 17 ianuarie, sub comanda lui Octavian Grigore sunt aşteptaţi să ajungă şi o serie de jucători care au evoluat, în trecut, pentru Petrolul. Astfel, sunt şanse mari ca mijlocaşul Nini Popescu (22 ani) şi fundaşul stânga George Ghiţă (33 ani), ambii ultima dată la Gloria Buzău, să semneze angajamente cu formaţia petrolistă, la fel cum tânărul Alexandru Radu (19 ani) ar putea reveni acasă, după ce, timp de un an de zile, s-a aflat în efectivul divizionarei secunde Luceafărul Oradea. Fost junior al Petrolului, Radu a debutat sub comanda lui Răzvan Lucescu în Liga I, în meciul cu Corona Braşov, din ultima etapă a sezonului 2013-2014.