Vineri, 14 August 2020

P Petrolul

Decebal Nae:” M-am simţit minunat, cu adevărat fotbalist, alături de suporterii de neegalat”

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

După numai un tur de campionat, atacantul Decebal Nae, și Petrolul Ploiești vor avea două drumuri total diferite.Petrolul va trebui să se orienteze către un atacant, în timp ce Decebal Nae va continua activitatea de fotbalist la CS Păulești, adversara Petrolului din prima etapă a returului de campionat.Această decizie a lui Nae a fost făcută pe pagina personală de Facebook, printr-un mesaj pe care îl puteți redacta mai jos:

”Le mulţumesc tuturor celor de la Petrolul pentru perioada extraordinară petrecută la această echipă. M-am simţit minunat, cu adevărat fotbalist, alături de suporterii de neegalat ai galben-albaştrilor. Drumurile noastre se despart, dar echipa petrolistă şi susţinătorii ei vor rămâne pentru totdeauna în inima mea. Voi fi doar suporter, la meciul din prima etapă dintre Petrolul 52 şi CS Păuleşti, pentru că nu pot juca împotriva foştilor mei colegi. Le doresc mult succes petroliştilor în dorinţa de promovare în Liga a III-a şi vor avea în mine un suporter adevărat.” 

Decebal Nae a fost autor a șase goluri în tricoul Petrolului, dar cel mai important, este primul marcator al noului proiect Petrolul Ploiești, un gol care va rămâne în istoria Petrolului.Mult succes, Nae!