Joi, 04 Iunie 2020

P Petrolul

Istoria și tradiția Petrolului merg mai departe.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cu ambiția lui Mircea Dridea, inițiatorul noului proiect, omul care se confundă practic cu istoria fotbalului petrolist, cu dorinţa foștilor jucători de a nu lăsa Petrolul să moară, cu pasiunea şi iubirea necondiţionată a suporterilor, spiritul Petrolului continuă pe o cale dreaptă, firească și total transparentă.
Pentru ca toată activitatea noului club să intre în normal este nevoie, însă, de cel mai de preț lucru: Mărcile Petrolul. Iar recunoaşterea definitive a noii echipe ar putea, si trebuie să vină, miercuri, 21 decembrie, în cadrul ultimei şedinţe din acest an a Consiliului Local, pe ordinea de zi aflându-se şi Proiectul de Hotărâre iniţiat de către consilierul local Florin Daniel Neagu, prin care se doreşte transmiterea, cu titlul gratuit a dreptului exclusiv de folosință a marcilor ”PETROLUL PLOIEȘTI” către noua echipă din Liga a 4-a.
Să sperăm că, acum, la final de an, consilierii locali vor lua o decizie înţeleaptă şi vor da dreptul de a purta denumirea de Petrolul liderului Ligii A Prahova, singura echipă recunoscută de către suporteri, dar şi asimilată la nivel national, ca fiind adevărata continuatoare a tradiţiei şi istoriei fotbalului petrolist.