Miercuri, 08 Aprilie 2020

P Petrolul

Ce a spus Octavian Grigore la finalul partidei cu CS Mănești (VIDEO Rezumat și declarații)

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cu toate că noua echipă a Petrolului a fost formată în mai puțin de două săptămâni, aceasta a terminat prima parte a campionatului fără nicio înfrângere, iar în ultima etapă a înregistrat şi cea mai categorică victorie a turului, 9-1 cu CS Mănești 2013 Coada Izvorului. La finalul partidei, mulțumit de scorul înregistrat, dar și de jocul echipei sale, antrenorul Petrolului, Octavian Grigore, a spus că așteaptă și ultimul meci al anului, cel din Cupa României, contra Unirii Teleajen, după care va trage linie și va analiza acest tur de campionat.

”A fost un meci bun, un meci reușit, a fost ultima reprezentație a echipei pe Ilie Oană, s-a terminat cu un scor care mulțumește, atât publicul, cât și staff-ul echipei. Am pierdut primul loc etapele trecute pentru că nu am gestionat cum se cuvine situațiile din fața porții, însă, astăzi, se pare că jucătorii au fost mult mai inspirați. Urmează un meci de Cupa României, îl vom trata cu toată seriozitatea, după care vom analiza și vom vedea ce decidem pentru retur", a spus Octavian Grigore, la finalul partidei de sâmbătă.

”Emoții avem de fiecare dată, la fiecare partidă, suntem un club care își dorește promovarea an de an, atmosfera este foarte caldă de fiecare dată. Avem sentimentul datoriei împlinite, am făcut acest club într-o săptămână și sperăm că Municipalitatea va recunoaște această echipă. Ne dorim acest lucru cât mai repede, am pornit pe un drum curat, pe un drum important pentru tot ce înseamnă culorile galben-albastru” , a punctat președintele Petrolului, Cristi Vlad.