Joi, 16 Iulie 2020

P Petrolul

Revin ”lupii” în fotoliul de lider? / Petrolul Ploiești - CS Mănești, live, de la ora 13.45

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Asociația Județeană de Fotbal programează, în acest weekend, ultima etapă a turului, în Liga A Prahova. Cea mai interesantă luptă, va fi cu siguranță, duelul la distanță dintre CS Blejoi, liderul la zi al clasamentului și ocupanta locului secund, Petrolul Ploiești, ambele echipe având același număr de puncte, dar departajate de numărul de goluri marcate. Cine va ocupa fotoliul de lider la finalul acestui tur, vom afla la finalul celor 90 de minute ale partidelor disputate la Urlați, unde CS Blejoi întâlnește Unirea din localitate și la Ploiești, pe Ilie Oană, unde” lupii” lui Octavian Grigore primesc replica celor de la CS Mănești 2013. În lotul Petrolului, în afară de accidentarea lui Răzvan Catană, nu sunt probleme medicale, astfel, Octavian Grigore va avea tot lotul la dispoziție.

Partida de pe „Ilie Oană” va fi condusă de o brigadă de arbitri ploieșteni: Ovidiu Oprea, la centru, ajutat de asistenții Sorin Nistor și Andrei Sotir.

La fel cum s-a întâmplat pe parcursul acestui tur de campionat, site-ul sportonlineph.ro va transmite în direct, pe platforma de Youtube a site-ului, partida dintre Petrolul Ploiești și CS Mănești 2013 Coada Izvorului, începând cu ora 13.45.Vă așteptăm pe pagina de LIVE a site-ului dar, mai ales, în tribunele stadionului Ilie Oană.