Duminică, 05 Iulie 2020

P Petrolul

Mergi la meciul Petrolului şi ai 50% reducere la gala de kickboxing “Colosseum Tournament”!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Ultimul meci al Petrolului de pe teren propriu din turul campionatului Ligii „A” Prahova, cel de sâmbătă, cu AS Măneşti Coada Izvorului (ora 14.00), vine şi cu o surpriză pentru suporterii „galben-albaştrilor”.

Astfel, toţi cei care-şi vor cumpăra bilete la această partidă, precum şi deţinătorii de abonamente, vor beneficia de o reducere de 50% la achiziţionarea de tichete pentru gala de kickboxing „Colosseum Tournament”, ce se va desfăşura tot sâmbătă, începând cu ora 19.00, la sala sporturilor „Olimpia” din Ploieşti. Evenimentul, organizat de clubul local Dacia Martial Arts, va cuprinde 11 dispute, 10 de kickboxing și una de arte marțiale mixte.

Biletele la această gală vor costa, astfel, doar 20 de lei, în loc de 40 de lei cât este preţul întreg, şi vor putea fi procurate sâmbătă, înaintea meciului de fotbal, din zona casei de bilete a arenei „Ilie Oană”. De remarcat ar fi şi faptul că la această gală vor asista, ca invitaţi speciali, şi toţi componenţii Petrolului 52 Ploieşti.

Pentru întâlnirea dintre AS Petrolul 52 Ploieşti şi AS Măneşti Coada Izvorului biletele vor fi puse în vânzare începând de mâine, casa de bilete fiind deschisă, joi şi vineri, între orele 10.00 şi 17.30, iar sâmbătă până la ora de start a întâlnirii. Preţurile biletelor sunt cele obişnuite: 6 lei la peluze, 8 lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Tribuna I şi Tribuna 0.

Colosseum Tournament, “Gladiatorii ringului”

Capul de afiș al galei este meciul dintre bucureșteanul Cristian “The Fastest” Milea, un veteran al kickboxingului românesc, cu 81 de meciuri disputate la profesioniști și transnistreanul Sedîh Marat, supranumit “Spaima cecenilor” pentru numeroasele victorii obținute în fostul spațiu sovietic contra luptătorilor ceceni.

Este prezent pe cardul galei și bucureșteanul Dennis Anghel care deține recordul mondial pentru cel mai rapid KO. Vor asista la eveniment foștii boxeri Leonard Doroftei și Adrian Diaconu, antrenorul Titi Tudor și Corina Ungureanu, dublă campioană mondială la gimnastică.

Ploieştiul va fi reprezentat de Alexandru Voicu „The Gentleman” ( campionul european la kickboxing şi multiplu campion naţional ) care va lupta pentru centura europeana WKU, Mihai Tudorie „The Wolf” (campionul european la kickboxing şi multiplu campion naţional) şi Daniel Dragomir „The Lion” (dublu campion national la kickboxing), toţi trei fiind sportivi la clubul Dacia Martial Arts. De la clubul KO Gym din Ploieşti va participa campionul naţional Adrian Baciu „Attila The Warrior”, antrenat de maestrul Stelu Felix.