Luni, 10 August 2020

P Petrolul

Mesajul lui Claudiu Tudor pentru ”lupii galbeni”:”Luptăm pentru voi, luptăm să fim mereu pe locul 1, luptăm să promovăm!”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Petrolul Ploiești se află pe prima poziție a clasamentului în Liga A Prahova, și asta datorită dăruirii de care jucătorii echipei, în frunte cu căpitanul Claudiu Tudor, au dat dovadă etapă de etapă. Un mare rol în acest parcurs bun al Petrolului în are, cu siguranță, susținerea necondiționată a publicului. Tocmai de aceea, căpitanul Claudiu Tudor face un apel către toată suflarea galben-albastră de a veni  sâmbătă, 12 noiembrie, ora 18.00, pe arena "Ilie Oană", pentru a-şi susține favoriții în partida cu CSO Teleajenul Vălenii de Munte.

Iată mesajul lui Claudiu Tudor, postat pe pagina personală de Facebook:

Dragi suporteri fantastici ai Petrolului, vă mulțumim din suflet că sunteți mereu alături de noi, ne susțineți necondiționat și ne iubiți foarte mult! Sâmbătă seara, de la ora 18.00, abia așteptăm să ne reîntâlnim cu toții și sperăm că veți fi cât mai multi împreuna cu noi, pentru a ne bucura de încă o victorie. Va fi un nou meci în nocturnă, un nou meci în care avem nevoie de suportul vostru moral inegalabil. Luptam pentru voi, luptam sa fim mereu pe locul 1, luptam sa. ajungem la baraj și apoi sa promovam. Dar, pentru asta, e nevoie mereu de voi, tot mai multi, alături de noi. Va mulțumesc anticipat pentru prezenta în număr mare sâmbătă, pe arena Ilie Oana, “templul” nostru, acolo unde vom face tot posibilul sa ne impunem ÎMPREUNA !
HAI PETROLUL !!!C

FOTO:Cristi Stavri