Miercuri, 22 Ianuarie 2020

P Petrolul

Probleme medicale înaintea partidei de la Măneciu / Avântul Măneciu - Petrolul,duminică,ora 14.00

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Remiza "albă" de pe "Ilie Oană", din confruntarea cu AFC Bănești, a lăsat urme atât în clasament, unde CS Blejoi a profitat și s-a apropiat la două puncte, cât și la nivelul lotului de jucători al petroliştilor. Astfel, pentru partida din cadrul etapei a 12-a, de la Măneciu, Tavi Grigore nu poate conta pe aportul a doi dintre jucătorii de bază, Răzvan Catană și Vladimir Butufei. Răzvan Catană acuză probleme musculare, în vreme ce Vladimir Butufei, ieșit de pe teren accidentat, este suspect de entorsă la genunchi.

”Am probleme cu Butufei, cred că are entorsă de genunchi, am probleme cu Catană, cred că are întindere sau ruptură musculară. Vedem sigur după rezultatul RMN-ului, dar pentru partida de duminică nu ne putem baza pe niciunul dintre cei doi. Meciul de la Măneciu este la fel de greu ca şi celelalte, toate echipele se mobilizează exemplar atunci când este vorba să întâlnească Petrolul, toți vor să facă meciul vieții. Este foarte bine pentru noi, ne ajută să vedem exact cum stăm. Trebuie să avem răbdare, să construim și, cu, mai multă inspirație la finalizare, o să și marcăm”, ne-a declarat Tavi Grigore.

Partida din cadrul etapei a 12-a, a campionatului județean de fotbal, dintre Avântul Măneciu și Petrolul Ploiești se va desfășura, duminică, începând cu ora 14.00. Stabilită inițial pentru ora 11.00, cele două cluburi și Jandarmeria au convenit să mute partida 3 ore mai târziu.

FOTO:Cristi Stavri