Luni, 26 August 2019

P Petrolul

Fii alături de familia galben-albastră,sămbătă,ora 17.00,pe Ilie Oană! Mesajul lui Sebastian Achim!(VIDEO)

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Miercuri,12 octombrie,se împlinesc 50 de ani de la victoria istorică a FC Petrolul, scor 3-1, în faţa lui FC Liverpool, în manşa retur a şaisprezecimilor de finală ale Cupei Campionilor Europeni. După ce, în primul joc, găzarii erau învinşi cu 2-0 în deplasare de campioana campioanei mondiale Anglia, echipa antrenată pe atunci de Constantin Cernăianu se impunea la retur, pe stadionul „Ilie Oană”, în faţa a peste 18.000 de spectatori. Pentru a cinsti cum se cuvine un astfel de eveniment, conducerea galben-albaștrilor împreună cu reprezentanții Uniunii Suporterilor Petroliști, au gândit un spectacol pe cinste.Pe lângă meciul demonstrativ old-boys, dintre selecționata Văii Prahovei și o selecționată a foștilor jucători ai Petrolului, multe alte surprize vor fi descoperite pe parcursul evenimentelor de toți cei prezenți pe Ilie Oană, sâmbătă, începând cu ora 17.00.

 

Pentru început, vă vom prezenta un scurt fragment din mesajul lui Sebastian Achim, fost jucător al Petrolului, echipă cu care, în anul 2013, a câștigat Cupa României, trofeu ajuns la Ploiești după o pauză de 18 ani.

Continuarea mesajului,plus multe alte surprize,în transmisiunea directă pe care,sportonlineph.ro o va efectua,sâmbătă,15 octombrie,începând cu ora 16.45.

 

Începând de luni, 10 octombrie, la casa de bilete ale arenei „Ilie Oană” vor fi puse în vânzare bilete pentru evenimentul de sâmbătă, preţurile fiind cele obişnuite: 6 lei la peluze, 8 lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Tribuna I şi Tribuna 0. Biletele vor fi valabile atât pentru meciul de old-boys cât şi pentru jocul oficial.
Programul casei de bilete este următorul:
Luni 10 octombrie – vineri 14 octombrie: casa de bilete este deschisă între orele 10.00 şi 17.30;
Sâmbătă, 15 octombrie: casa de bilete este deschisă între orele 10.00 şi 17.00.