Luni, 24 Februarie 2020

P Petrolul

De mâine,bilete pentru regalul fotbalistic al Petrolului / 50 de ani de la Petrolul - Liverpool!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sâmbătă, 15 octombrie, stadionul „Ilie Oană” va fi gazda unui eveniment de gală, menit să marcheze 50 de ani de la victoria istorică obţinută în Cupa Campionilor Europeni, la Ploieşti, de către FC Petrolul împotriva celebrei FC Liverpool, la acea dată campioana campioanei mondiale. Un moment special în cartea de istorie a petroliştilor, rămas unic, în acelaşi timp, în analele fotbalului românesc.
Evenimentul de sâmbătă, organizat de către AS Petrolul 52 Ploieşti, cu sprijinul fostelor glorii ale „galben-albaştrilor”, va începe la ora 17.00, cu un meci demonstrativ în care se vor întâlni o echipă alcătuită din foşti jucători de faimă ai Petrolului şi o reprezentativă a Văii Prahovei. Va fi, astfel, un bun prilej pentru suporterii ploieşteni de a-i revedea pe gazon pe mulţi dintre cei care, de-a lungul timpului, au scris istoria Petrolului, iar surprizele nu se vor opri aici, pentru că, bineînţeles, şi protagoniştii duelului din 1966 vor fi primiţi aşa cum se cuvine.
Şi pentru ca legătura cu prezentul să fie făcută, de la ora 19.00 va avea loc meciul oficial dintre AS Petrolul 52 Ploieşti şi CS Cornu, contând pentru etapa cu numărul IX a Ligii A Prahova.
Începând de luni, 10 octombrie, la casa de bilete ale arenei „Ilie Oană” vor fi puse în vânzare bilete pentru evenimentul de sâmbătă, preţurile fiind cele obişnuite: 6 lei la peluze, 8 lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Tribuna I şi Tribuna 0. Biletele vor fi valabile atât pentru meciul de old-boys cât şi pentru jocul oficial.
Programul casei de bilete este următorul:
Luni 10 octombrie – vineri 14 octombrie: casa de bilete este deschisă între orele 10.00 şi 17.30;
Sâmbătă, 15 octombrie: casa de bilete este deschisă între orele 10.00 şi 17.00