Sâmbătă, 15 August 2020

P Petrolul

Voința Turnu Măgurele s-a despărțit de Paraschiv / ”Am pierdut un singur meci, cu Petrolul”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

După despărțirea de Marius Baciu, Marcel Abăluță și Emilia Dolha, primii doi pe banca tehnică a Juventusului Colentina, iar Dolha, antrenor cu portarii la Sepsi Sf Gheorghe, în Liga 1, Voinţa Turnu Măgurele, nou-promovata în C3, s-a despărţit în această iarnă şi de preşedintele Sorin Paraschiv.

Paraschiv, care a devenit principalul conducător al nou-promovatei din judeţul Teleorman la începutul sezonului actual, şi-a reziliat miercuri, din motive personale, contractul cu Voinţa. Fostul mijlocaş lasă gruparea care îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu la Saelele pe locul 3 în seria în care lider e Petrolul, gruparea ploieşteană fiind şi singura care în tur a reuşit să o învingă pe Voinţa.

"M-am despărţit în condiţii amiabile de Turnu Măgurele, din motive personale, şi acum sper să îmi găsesc o nouă echipă unde să îmi continui cariera de conducător de club. Am făcut o treabă foarte bună acolo. Cu Voinţa am pierdut un singur meci în turul campionatului, cu Petrolul, asta în condiţiile în care echipa a venit din Liga a 4-a. Eram nou-promovaţi. Cunosc şi am o arie foarte mare de jucători şi pe viitor am decis să continui în această meserie, de director sportiv, preşedinte de club", a spus, pentru Liga2.ro, Sorin Paraschiv.

Voinţa Turnu Măgurele, fosta Voinţa Saelele, a înregistrat în turul Seriei a 3-a a Ligii 3, în 12 meciuri, 8 victorii, 3 egaluri, o înfrângere şi un golaveraj perfect, 21-7, cu cele 27 de puncte strânse până acum clasându-se pe locul 3, la cinci puncte în spatele liderului Petrolul Ploieşti.

foto:republikanews.ro