Joi, 28 Mai 2020

I International

Federatia Romana de Fotbal reface cuplul Mutu & Contra

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

După ultimul meci al României din preliminariile Cupei Mondiale, remiza din Danemarca, Adrian Mutu a confirmat că s-a înțeles cu conducerea Federației Române de Fotbal și că, începând de săptămâna viitoare, își va începe munca la forul condus cu Răzvan Burleanu.


”Am avut discuția decisivă cu Federația. Marți va fi prima mea zi la Federație. E greu de definit poziția mea, în niciun caz nu sunt director sportiv. Probabil, ceva pe relații internaționale în cadrul Federației. În momentul ăsta nu pot fi alături de echipa națională în sensul tehnic. De marți pot spune mai multe”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul emisiunii ”Euro Fotbal”, de pe Digi Sport 1.
Întrebat dacă în cazul aducerii sale poate fi vorba și de o mișcare de imagine din partea administrației FRF, fostul atacant a răspuns: ”Eu sper să nu fie numai asta”.


Adrian Mutu a mai spus că luni va merge să-și ia rămas bun de la jucătorii și ceilalți oameni cu care a colaborat la Dinamo, urmând ca apoi să-și înceapă activitatea la FRF.
Fostul decar al echipei naționale a venit în ”Ștefan cel Mare” ca director general, în urmă cu aproximativ un an. Acesta a contribuit decisiv la revenirea lui Cosmin Contra în România, el fiind practic omul care l-a convins pe actualul selecționer să vină la Dinamo, după ce Ioan Andone a fost demis în urma primelor meciuri din 2017.
Primele discuții legate de posibila plecare a lui Mutu la FRF au apărut chiar după ce Contra i-a părăsit pe ”câini”, pentru a-i lua locul lui Christoph Daum, la echipa națională.