Vineri, 17 Ianuarie 2020

I International

Suporterii români blocați la intrarea în Muntenegru!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Foarte mulți cetățeni români au plecat spre Podgorica pentru a asista din tribune la partida de mâine seară dintre Muntenegru și România, din cadrul Grupei E a preliminariilor pentru Cupa Mondială din Rusia 2018. O parte dintre suporteri a avut neplăcuta surpriză să constate la vama de intrare în țară că nu sunt lăsați să intre, printre care și numeroși suporteri ploieșteni.

Unii dintre suporteri au vrut să profite de ocazie și să mai petreacă un concediu pe malul Mării Adriatice, după meci, dar nici acest argument nu i-a convins pe cei de la vamă să le permită accesul în țara din fostul spațiu Iugoslav.

Informația a fost dezvăluită de site-ul ”Uniți Sub Tricolor”, un site al suporterilor, fiind vorba despre 10 români. Motivul invocat de vameși este acela că respectivii ar face parte dintr-o listă cu potențiali huligani.

”Suntem foarte mulți cetățeni români blocați în vamă, nu suntem lăsați să intrăm în Muntenegru, la granița cu Serbia.  Avem rezervări făcute la hotel, am plătit în avans cazarea, este inacceptabil ce se întâmplă. Între ei sunt și două familii care își cumpăraseră sejururi pe litoralul Mării Adriatice!

Contactați telefonic la numărul de urgențe a ambasadei din Podgorica, reprezentanții statului român spun că nu este datoria lor și opțiunea de a permite sau nu accesul în Muntenegru aparține în totalitate statului gazdă.