Sâmbătă, 08 August 2020

I International

Viitorul lui Hagi și-a aflat adversara din Champions League / Vezi toate echipele calificate!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Campioana României, Viitorul Constanța, și-a aflat miercuri seara adversara pe care o va avea in turul III preliminar al Champions League.

Trupa lui Hagi va forta calificarea in play-off-ul Ligii intr-o dubla mansa cu cipriotii de la APOEL.

Asa cum mai toata lumea se astepta, formatia din Nicosia a trecut in turul II al preliminariilor de luxemburghezii de la Dudelange.

Dupa 1-0 in partida tur, si returul din principat a fost castigat de ciprioti cu acelasi scor.

APOEL, campioana en-titre a Ciprului, este o adversara periculoasa, ce are cel putin la prima vedere un lot superior Viitorului.

Sub comanda tehncianului Mario Been se afla jucatori ca Lorenzo Ebecilio, fostul pusti teribil al lui Ajax, Igor de Camargo, atacantul care a impresionat la Standard Liege, bulgarul Milanov, fostul fundas al lui FC Vaslui, portughezul Nuno Morais, un aparator cu patru partide pentru Chelsea, sau portarul Boy Waterman, fost la PSV Eindhoven.

In sezonul 2010/2011, APOEL uimea Europa prin calificarea in sferturile de finala ale Champions League, cipriotii fiind eliminati atunci numai de Real Madrid.

Primul duel dintre Viitorul si APOEL va avea loc la Ovidiu pe 25 sau 26 iulie, returul fiind programat in Nicosia o saptamana mai tarziu.