Joi, 04 Iunie 2020

I International

Azi încep optimile Ligii Campionilor! PSG - Barça, meciul serii. Programul complet

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Paris Saint Germain şi FC Barcelona se întâlnesc în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar antrenorul Unai Emery consideră că micile detalii vor face diferenţa între cele două echipe, în această dublă manşă.

Unai Emery consideră că Paris Saint Germain nu trebuie să se considere inferioară formaţiei spaniole. Mai mult, tehnicianul partizienilor speră într-un succes în meciul de marţi seară, chiar dacă statistica nu este de partea formaţiei sale: Barcelona s-a impus la ultimele două vizite la Paris, în sezonul 2012-2013 şi 2014-2015.

"Toată lumea cunoaşte Barcelona. I-am analizat foarte bine şi sunt convins că şi ei au făcut acelaşi lucru. Am lucrat foarte mult la planul tactic şi cred că nu avem de ce să ne simţim inferiori. Avem câţiva jucători valoroşi care doresc să scrie istorie pentru Paris Saint Germain. Duelurile unu la unu vor fi cheia acestui joc. Va fi foarte important să câştigăm duelurile cu adversarii, să fim primii la minge. Această dublă manşă este oportunitatea perfectă pentru noi să vedem la ce nivel suntem. Este o şansă pe care trebuie s-o exploatăm. Liga Campionilor este un obiectiv foarte important pentru noi. Va trebui să ne asumăm responsabilităţi pentru a câştiga acest meci. Sunt optimist şi cred în jucătorii mei", a declarat Unai Emery la conferinţa de presă.

Partida dintre Paris Saint Germain şi FC Barcelona, din optimile Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45 şi va condusă de o brigadă poloneză, cu Szymon Marciniak la centru.

Iată programul complet al optimilor de finală în Champions League:

Marți, 14 februarie, ora 21.45:

PSG - Barcelona

Benfica - Dortmund

Miercuri, 15 februarie, 21:45:
Real - Napoli

Bayern - Arsenal

Marţi, 21 februarie, 21:45: 

Leverkusen - Atletico

Man. City - Monaco

Miercuri, 22 februarie, 21:45:

Porto - Juventus

Sevilla - Leicester