Duminică, 09 August 2020

I International

Christoph Daum,dorit pe banca naționalei încă 10 ani!!!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

După trei meciuri oficiale pe banca României, în care ”tricolorii” au obţinut două rezultate de egalitate și o victorie, Răzvan Burleanu, preşedintele Federației Române de Fotbal vrea să-i ofere un nou contract germanului, indiferent de rezultatele din preliminarii.

”Asta putem să facem în orice moment, acum ce ne interesează este să obțină o victorie cu Polonia, să ne calificăm la acest Campionat Mondial și cu siguranță Daum va continua alături de noi”, a spus Buleanu, care întrebat dacă îi va prelungi contractul lui Daum, a răspuns: ”Sigur, în momentul de față, repet, trebuie să ne concentrăm pe acest meci, îmi doresc să continuăm cu Christoph Daum și după”.

Inițial, Daum a semnat, în vară, un contract valabil pe doi ani, cu obiectivul clar de a califica România la Cupa Mondială din 2018, dar acum, Burleanu vrea să prelungească pe o perioadă cât mai lungă înțelegerea cu selecționerul german. ”Eu îmi doresc să am posibilitatea să lucrez cu Daum încă 10 ani de acum înainte”, a spus oficialul FRF.

Burleanu a fost impresionat de strategia pe termen lung a neamţului. ”Daum nu lucrează doar pentru prezent și calificarea la actualul CM din Rusia, ci și pentru dezvoltarea fotbalului românesc și asta ne ajută foarte mult pentru că vedem că jucătorii tineri nu primesc prea multă încredere. Cu ajutorul suporterilor noştri, mă aştept să facem ce nimeni nu se aşteaptă în situaţia de faţă. Cred în spiritul de echipă, cred în calitatea acestor jucători”, a mai spus șeful FRF.