Sâmbătă, 08 August 2020

I International

Autoritățile vor lua măsuri speciale pentru partida România - Polonia

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

România - Polonia, ultimul meci oficial al "tricolorilor" în 2016, generează un interes enorm în rândul fanilor. La jocul din preliminariile CM 2018, programat pe data de 11 noiembrie, pe lângă suporterii din România și cei din Polonia și-au manifestat dorința să fie prezenți "Arena Naţională".

Fanii polonezi sunt bine cunoscuți pentru duritatea lor, chiar în urmă două săptămâni suporterii celor de Legia Varșovia creînd haos pe străzile din Madrid. După acele incidente, conducerea campioanei Poloniei a anunțat că nu va mai organiza deplasări pentru ultrași. De altfel, Legia va juca cu porțile închise în meciul cu Rea,l de pe teren propiu, din Champions League. Polonezii au fost chiar amenințați cu excluderea din competiție de către UEFA.

Autoritățile din România vor lua măsuri sporite de securitate la meciul cu Polonia. 3.200 de ultraşi ai naționalei lui Lewandovski sunt așteptați să vină la București. La ora meciului, "Arena Națională" va fi cu siguranță plină. Cu două săptămâni înainte de joc, s-au vândut 30 de mii de bilete, după cum a anunțat președintele FRF, Răzvan Burleanu.