Duminică, 05 Iulie 2020

I Intern

Juventus București devine FC Colentina și va pleca de pe ”Ilie Oană”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Juventus Bucureşti, ”lanterna roșie” a Ligii I, va disputa, începând din 2018, meciurile de pe teren propriu la Buzău, și nu la Ploiești cum s-a întâmplat până acum.

”Pe 20 ianuarie 2018, reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal vor veni să verifice ultimele retuşuri în vederea omologării stadionului.

Este nevoie de îmbunătăţirea sonorizării şi a sistemului de supraveghere video, dar şi câteva detalii de mai mică importanţă”, a spus Adrian Petre, președintele Asociației Județene de Fotbal Buzău, pentru Agerpres.

”Dacă lucrurile vor decurge conform planificării, echipa Juventus Bucureşti ar putea întâlni pe 10 februarie 2018 echipa Viitorul din Constanţa pe un stadion arhiplin”, a mai precizat Petre.

Schimbarea cea mai mare pe care o vor face însă cei de la Juventus va fi modificarea numelui, care se va produce după finalul acestui sezon. Gruparea bucureșteană va trebui să-și schimbe numele după ce a fost somată de mult mai celebra Juventus Torino. Astfel, din stagiunea viitoare, clubul se va intitula FC Colentina.

Lanterna roșie din Liga 1 nu e singura echipă care are probleme din cauza numelui. Clubul Benfica Ileanda din liga a patra din județul Sălaj ar putea fi dat în judecată de către mult mai celebrul Sport Lisboa e Benfica, întrucât și-ar fi atribuit drepturile intelectuale ale portughezilor, fără aprobarea acestora.

Celebrul club din Lisabona a contactat deja o casă de avocatură din București, care are calitatea de mandatar al SL Benfica și care, potrivit sportulsalajean.ro, a trimis deja o notificare formației din Salaj în ceea ce privește încălcarea drepturilor de proprietate intelectuale.