Vineri, 17 Ianuarie 2020

I Intern

Fotbalul se joacă pe teren, nu în săli de judecată! / Viitorul rămâne campioana României

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

După mai bine de 5 ore de audieri desfășurate în cursul zilei de miercuri, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane a decis: Viitorul rămâne campioana României! TAS a dat, joi, verdictul aşteptat de toţi fanii fotbalului din România, iar forul de la Lausanne a decis să nu schimbe decizia luată de FRF şi LPF.


Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, pentru ProSport:


”Probabil suntem singura echipă din lume care a câștigat un titlu de campioană de două ori. Așteptam cu inima strânsă confirmarea. Marea mea grijă era ca arbitrii să nu aibă timpul necesar pentru a studia în profunzime dosarele. Probabil acesta a fost și motivul pentru care decizia a venit atât de târziu. După ce s-au terminat audierile, ei au rămas în continuare în formulă de trei și au studiat în continuare”,

 "Da, este adevărat, s-a decis. Colegii mei au pus şampania la rece. Ne bucurăm că TAS nu a schimbat ce s-a întâmplat pe teren, pentru că noi suntem campionii României. Eu rămân în Elveţia pentru tragerea la sorţi de mâine (n.r. - vineri, 14 iulie), unde sperăm să avem din nou noroc."