Vineri, 10 Aprilie 2020

I Intern

Juan Angel Albin revine pe ”Ilie Oană” sub comanda lui Contra

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cel mai titrat stranier care a evoluat în fotbalul românesc revine în Liga 1, dar nu Petrolul, echipa de la care a plecat la Veracruz. Dinamo se întărește în continuare, iar Juan Albin va ajunge cu siguranță în Ștefan cel Mare, după ce roș-albii au bătut palma și cu Veracruz.

Mijlocașul, care va ajunge în această săptămână la București, va fi împrumutat de Veracruz la Dinamo. Nu este tocmai varianta pe care și-ar fi dorit-o gruparea din Ștefan cel Mare. Bucureștenii sperau să-l ia pe Albin liber de contract, însă mexicanii nu au cedat și l-au convins pe fostul fotbalist al Petrolului să semneze prelungirea pe încă doi ani.

Astfel, Dinamo îl poate cumpăra pe Albin în vara anului viitor, însă suma este una destul de mare și rămâne de văzut dacă roș-albii îl vor mai păstra pe acesta.

Cu 13 goluri înscrise în 57 de meciuri pentru Veracruz, formaţie unde evoluează din 2015, Albin va fi o soluţie de top pentru Contra pe faza de atac. Nu doar din prisma ratei de goluri, ci mai ales a faptului că poate fi "dirijorul" atât de necesar de la mijlocul terenului.

De altfel, conform informaţiilor Digi Sport, fostul jucător de la Petrolul şi-a ales deja numărul de pe tricou: "10", cel destinat "creierului" echipei.

Albin va prelua astfel numărul lui Nistor, fotbalist care a ajuns la CFR, la schimb cu Nascimento. Interesant e faptul că uruguayanul şi-a dorit iniţial tricoul cu numărul "11" (pe care îl avuse şi la Petrolul), însă acesta a fost retras de club în memoria "Unicului Căpitan", Cătălin Hîldan.

digisport.ro