Vineri, 17 Ianuarie 2020

I Intern

Revine Juan Albin în Liga 1?

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Dinamo continuă transferurile, iar aşa cum a anunţat Cosmin Contra, după amicalul cu Verzej, în „Ştefan cel Mare” e posibil să vină un decar. Juan Albin, fostul elev al lui “Guriţă”, din perioada Petrolul, negociază cu alb-roşii.


Juan Albin, în vârstă de 30 de ani, legitimat în prezent la Veracruz, în prima ligă din Mexic, negociază cu Dinamo şi cere un salariu de 12.000 de euro lunar, scrie Sport.ro

Totuşi, “câinii” vor trebui să facă un efort financiar în condiţiile în care, dacă i-ar accepta propunerea salarială lui Albin, uruguayanul ar deveni unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lotul lui Cosmin Contra.

 
Actualul antrenor al lui Dinamo şi mijlocaşul au colaborat la Petrolul. Albin a jucat la Ploieşti între 2013-2015, acolo unde a jucat 44 de meciuri şi a marcat de 16 ori. Fotbalistul a semnat cu Veracruz, în urmă cu două sezoane, atunci când Petrolul a încasat 300.000 de euro în schimbul jucătorului.

Informaţia a fost anunţată şi de Cosmin Contra, ieri, după amicalul cu Verzej: "Avem în vizor şi un număr 10, avem în vizor poate şi un atacant. Vom vedea ce se va întâmpla până la sfârşitul perioadei de transferuri, dar sper ca săptămâna asta să se rezolve încă doua transferuri şi după aceea să fim un pic mai liniştiţi", a declarat Contra la DigiSport.

prosport.ro