Duminică, 05 Iulie 2020

I Intern

În lacrimi la ultimul meci pe banca Astrei (VIDEO)

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Templul fotbalului ploieștean, Arena ”Ilie Oană”, va fi gazda ultimului act al competiției surprizelor, Cupa României. În cadrul unei conferințe de presă organizată la stadionul ”Ilie Oană”, cei doi antrenori au prefațat partida de sâmbătă seară.

Aflat în faţa ultimului său meci pe banca Astrei, Marius Şumudică nu şi-a putut controla emoţiile în conferinţa de presă premergătoare finalei Cupei României, dintre formaţia giurgiuveană şi FC Voluntari.Tehnicianului de 46 de ani i-au dat lacrimile când a vorbit despre despărţirea de elevii săi.

"A fost o perioadă frumoasă, cu jucători extraordinari. Le mulţumesc jucătorilor mei pentru tot ce au realizat. Cele mai frumoase momente pe care le poate trăi un antrenor, calificare în grupele UEL, titlul, eliminarea lui West Ham de două ori. 2-1 parcă am bătut Petrolul în primul meu meci la Astra, a fost un meci frumos. Am preluat acea echipă şi am avut o serie de şase meciuri, dintre care cinci victorii, şi calificarea în cupele europene. Mi-a deschis uşa de a clădi această echipă timp de doi ani. Mi-am luat jucătorii pe care îi doream, Stan, Boldrin, cei de la Chiajna, am format un grup foarte puternic, o familie adevărată. Când pui o felie de pâine, toate vrăbiuţele ciugulesc, aşa a fost şi aici.

Sperăm să ne bucurăm de această izbândă. Trebuie să ai caractere, oameni care te înţeleg, oameni inteligenţi, care să înfrunte neajunsurile. Am şi eu o contribuţie, dar datorită potenţialului lor, culturii tactice pe care o aveau am obţinut totul. Mereu mi-au plăcut jucătorii de peste 25, 26 ani, care aveau această cultură.

Puteam face mult mai mult în play-off, vina aparţine tuturor, am avut opt victorii consecutive, nimeni n-a mai avut seria asta. În play-off toţi am crezut că s-a realizat obiectivul. Un an ratat din punct de vedere al campionatului.

Au fost doi ani extraordinari în care am realizat multe şi sper să câştigăm şi mâine trofeul. M-au făcut să mă simt antrenor şi le mulţumesc din suflet. Au fost doi ani extraordinari şi simt că se apropie sfârşitul şi că ne despărţim şi mă doare sufletul. Toţi cei care sunt lângă echipă puteau să facă mult mai multe pentru ei, nu pentru mine. Scuzaţi-mă, vă rog.", a declarat Marius Şumudică.