Duminică, 09 August 2020

I Intern

Federația Română de Fotbal pregătește noi modificări în sistemul competițional al Ligii 1

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Federatia Romana de Fotbal pregateste o schimbare majora in formatul competitional al Ligii 1, urmand sa avem nu mai putin de opt meciuri de baraj.

FRF intentioneaza sa sporeasca interesul existent in play-out, motiv pentru care va propune schimbarea formatului, conform editiei tiparite a cotidianului Gazeta sporturilor.

Astfel, cele opt echipe din play-out vor fi impartite in doua serii, de cate patru. Fiecare va juca cu fiecare din seria lui, tur-retur si vom avea asadar sase etape.

Dupa incheierea acestor meciuri, vor incepe meciurile de baraj intre primele doua clasate din fiecare serie.

Ronaldo a reusit un hattrick in ultimele 2 partide din Liga Campionilor si are o super cota ca sa repete isprava in returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Locul unu din prima serie va juca cu locul doi din cealalta, tur retur.

Castigatoarele din aceste meciuri de baraj vor juca intre ele, in format tur retur.

Se va stabili asadar castigatoarea play-out-ului, care va juca apoi cu ultima echipa aflata pe loc calificabil in play-off. Se va juca iarasi tur-retur, iar castigatoarea se va califica in Europa League.

FRF vrea si alte meciuri de baraj

FRF intentioneaza sa programeze meciuri de baraj si in subsolul clasamentului.

Echipele clasate pe locul trei in cele doua serii ale play-out-ului vor evolua astfel cu cele de pe locul 4 din cealalta serie.

Echipele care vor pierde aceste meciuri vor retrograda. Cele care vor castiga se vor intalni intr-un alt baraj, tur retur, iar invingatoarea se va salva de la retrogradare.

Cea care va pierde acest baraj se va intalni cu ocupanta locului 3 din Liga 1.

FRF va propune aceste modificari in Comitetul Executiv, unde se va vota daca vor fi aplicate.

ziare.com