Duminică, 09 August 2020

I Intern

Fostul acționar al lui Dinamo, Vasile Turcu, în stare critică după ce a încercat să se spânzure

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu (62 de ani) a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca în stare gravă, în cursul zilei de miercuri, după o tentativă de sinucidere ce a avut loc în locuinţa sa din Bucureşti
Afaceristul ar fi fost găsit spânzurat de soţia sa, iar echipajele SMURD au intervenit extrem de rapid
Turcu a fost resuscitat şi transportat la Spitalul de Urgenţă, unde acum e intubat, în stare stabilă, dar în continuare gravă. Din informaţiile ProSport, Vasile Turcu ar fi încercat să se sinucidă din cauza problemelor financiare.

Pompliu Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale, susţine că şansele ca Vasile Turcu să-şi revină sunt destul de mici: ”Şansele sunt infime, sunt foarte mici pentru că odata afectaţi centri nervoşi, sansele sunt din ce in ce mai mici să îşi revină, chiar dacă se află la terapie intensiva, susţinut de aparatele vitale. Întotdeauna trebuie să fii rezervat în această situaţie, pentru că numai miracolele sau minunile te mai pot salva. Probabil că a intrat într-un moment de instabilitate psihică, care l-a determinat să recurgă la acest gest. Nu, am vorbit ultima dată acum 6 luni, 8 luni, dar eu il stiu un om cumpătat, un om echilibrat”, a declarat Pompiliu Popescu pentru ProSport LIVE.