Miercuri, 05 August 2020

I Intern

Vis împlinit pentru Adrian Mutu / Cosmin Contra, favorit pe banca lui Dinamo

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Înfrângerea dinamoviștilor din ultima etapă, cu Concordia Chiajna, scor 1-2, a fost ultima a lui Ioan Andone pe banca tehnică a ”cîinilor”.Șefii clubului au avut astăzi o ședință la care a participat și Ioan Andone și au decis de comun acord ca cele două părți să se despartă pentru binele echipei. Oficialii din Ștefan cel Mare încearcă să redreseze echipa și încă mai speră la calificarea în play-off. În următoarele ore probabil se va oficializa numirea lui Contra.Conform informaţiilor oferite de Digisport, Cosmin Contra va semna un contract valabil pe un an şi jumătate.

Tot în cadrul intervenției telefonice de la Digisport, Contra a vorbit despre posibilitatea de a reveni în Ştefan cel Mare, de această dată din postura de antrenor principal, lăsând să se înțeleagă că cele două părţi sunt foarte aproape să bată palma. 

"Eu pot să antrenez în orice moment, orice echipă, sunt liber de contract. Dar e cale lungă până la a antrena eu Dinamo. Sunt aceleaşi discuţii şi aceleaşi zvonuri de acum 4-5 luni. Dacă postul e vacant, Dinamo să mă sune şi atunci vom discuta. Ne vom înţelege, de ce nu? E o provocare, Dinamo e Dinamo, eu am jucat acolo", a spus Contra la Fotbal Club, pentru ca apoi, întrebat dacă ar fi dispus să antreneze Dinamo în play-out, să spună: "Aş prelua Dinamo acum, cu 3 etape înainte de sfârşitul campionatului. Sunt şanse la play-off, deci nu aş prelua-o în play-out. Depinde de ce au de gând cei de acolo: dacă joacă în play-out şi vor să câştige Cupa României sau Cupa Ligii, se poate vorbi şi despre antrenat în play-out".

În România, Cosmin Contra a mai pregătit pe Poli Timișoara și Petrolul Ploiești, echipă cu care a cucerit primul trofeu al carierei, Cupa României în anul 2013.