Duminică, 09 August 2020

I Intern

Probleme financiare și în fotbalul județean / AS Tufeni s-a retras din campionat

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Dacă în prima ligă de fotbal a țării problemele financiare pun serioase probleme competitoarelor, primul eșalon fotbalistic al județului Prahova se vede nevoit să continue returul de campionat fără una dintre echipe. După un tur de campionat foarte slab în care au obținut trei victorii și două rezultate de egalitate (locul 14, 11 puncte în cele 15 etape disputate), AS Tufeni se va retrage din campionat în această pauză competițională.Anunțul a fost făcut de Giani Chiotoroiu, președintele AS Tufeni, pe pagina de Facebook a grupării din Băicoi.

COMUNICAT:
Vă informam ca Asociația Sportiva Tufeni Băicoi 2012 își întrerupe activitatea pana cel puțin în vara.
Practic, echipa de fotbal AS TUFENI nu se va mai înscrie în acest an competițional.
Motivul?
Probleme apărute atât administrative cât și financiare!
Cu speranța că aceste probleme vor fi rezolvate într-o anumita perioada de timp, mulțumim tuturor susținătorilor, sponsorilor și nu în ultimul rand, tuturor jucătorilor care au jucat pentru echipa noastră, jucători care au readus numele de Tufeni Băicoi in ultimii 6 ani pe harta fotbalistica a județului Prahova.
Semneaza:
Giani Chiotoroiu = președinte AS TUFENI-BAICOI

Conform informațiilor furnizate de ziarulprahova.ro, locul echipei AS Tufeni ar putea fi luat, cel puțin până la finele acestui sezon, de o echipă din Liga B Prahova, iar din vară, să preia locul, prin schimbarea denumirii.

”Cred că nu vor fi multe forfait-uri în pauza dintre tur şi retur. Vom lua la rând echipele, să vedem ce semnale sunt din teritoriu, apoi vom convoca şi o şedinţă a Biroului Executiv, pentru a stabili ce decizii se pot lua. Dacă o altă echipă se înţelege cu cei de la Tufeni să joace pe locul acestora, sub numele de AS Tufeni, să transfere jucătorii acolo şi să continue competiţia cu linia de clasament a acestora, nu avem de ce ne opune, interesul primordial este acela ca întrecerea judeţeană numărul unu să rămână completă, în primul rând” a spus, Silviu Crângaşu, președintele AJF Prahova, pentru ziarulprahova.ro