Vineri, 14 August 2020

I Intern

Colonie românească sub comanda lui Iordănescu Jr.!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Edi Iordănescu promite o adevărată revoluţie în lotul lui CSKA Sofia, din iarnă. Cel mai aproape de trupa din capitala Bulgariei, potrivit sportal.bg, sunt Săpunaru, Răduţ şi Hora, însă fostul tehnician al Pandurilor are în vedere şi alţi fotbalişti români.

Cu o singură victorie în ultimele cinci partide, Iordănescu a purtat zilele trecute o discuţie lămuritoare cu oficialii lui CSKA, explicându-le faptul că, pentru a face performanţă şi a se apropia de nivelul lui Ludogorets, e nevoie de investiţii masive. Chiar dacă nu dispune de un buget extraordinar, conducerea şi-a dat acordul să se producă o mică revoluţie la nivelul lotului, în vizor urmând a fi în special jucătorii care pot fi luaţi din postura de fotbalişti liberi de contract.

Sursa menţionată notează că tehnicianul român vrea să schimbe şi sistemul, în 3-5-2, iar pentru aceasta va lua jucători care să se preteze la acest modul. Marile pariuri sunt Săpunaru, Răduţ şi Hora, fostul golgheter al campionatului.

Pe lângă aceştia, alţi fotbalişti care au lucrat cu fiul fostului selecţioner la Pandurii sunt în vizor: Filip Mrzljak, Valentin Alexandru, George Ţucudean, Nikola Vasiljevic, Rodemis Trifu sau Adelin Pârcălabu. Ca atare, este foarte probabil ca din iarnă CSKA să se transforme într-o adevărată colonie de români.

9 stranieri are CSKA în acest moment în lot, dintre care nu mai puţin de 5 portughezi.

După 13 etape, CSKA se află abia pe locul 5 în clasament, la o distanţă de 10 puncte de Levski şi Ludogorets. Dacă în acest sezon titlul pare o misiune foarte grea, din stagiunea viitoare Iordănescu visează să se lupte pentru campionat şi pentru Liga Campionilor.

sursa:digisport.ro