Vineri, 17 Ianuarie 2020

I Intern

Liga secundă se joacă cu 19 echipe / Șoimii Pâncota a fost exclusă din campionat!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Aflat la a doua experință în România,italianul Angelo Massone,a reușit performanșa de a distruge tot atâtea echipe.Echipa care a bătut toate recordurile negative în actualul sezon din Liga a II-a, Şoimii Pâncota, a fost exclusă de către Comisia de Disciplină şi Etică a FRF.

''Admite sesizarea. În temeiul art. 33 al. 3 lit. a coroborat cu art. 38 al. 1 teza a 3-a şi al. 4 din ROAF, raportat la art. 79/12 din RD şi art. 86 al. 6.3 din RD, constată că ACS Şoimii Pâncota nu mai îndeplineşte condiţiile de participare în Campionatul Liga a 2-a ediţia 2016/2017, întrucât echipa de juniori U17 a fost exclusă din competiţie prin Hotărârea nr. 546/CD/2016. Dispune excluderea echipei de seniori ACS Şoimii Pâncota din Campionatul Liga a 2-a ediţia 2016/2017. În temeiul art. 79 al. 14. 1 din RD ACS Şoimii Pâncota este sancţionată cu retrogradarea în ultima categorie competiţională organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal pe teritoriul căreia clubul îşi are sediul'', este decizia comisiei care a decis excluderea Şoimilor din campionat.

Şoimii Pâncota era ultima după 13 etape în liga secundă, cu un singur punct şi un golaveraj incredibil: 1-90.

Gruparea patronată în acest sezon de italianul Angelo Massone, omul care a contribuit şi la falimentul Ceahlăului, a pierdut cu scoruri precum 0-16, contra lui CS Afumaţi, 0-18 pe terenul liderului Juventus Bucureşti, şi 0-14 în ultima etapă, cu Foresta Suceava.

În ultimul meci, formaţia care şi-a disputat meciurile de pe teren propriu la Şiria s-a prezentat doar cu zece jucători la Suceava, după ce, în etapa a 12-a, a pierdut la "masa verde" pe teren propriu, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

În urma excluderii din campionat a trupei din Pâncota, toate rezultatele Şoimilor din acest sezon au fost anulate.