Duminică, 15 Septembrie 2019

I Intern

Criza financiară din fotbalul românesc face o nouă victimă

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Criza financiară și incompetența patronilor au distrus echipe de tradiție în fotbalul românesc,echipe precum Petrolul Ploiești,Univeritatea Cluj,Rapid București au falimentat și au fost nevoite să o pornească de la zero din ligile inferioare.Cazul lui Dinamo,a fost unul fericit,gruparea din Ștefan cel Mare a reușit ieșirea din insolvență,ceea ce nu se poate spune despre fosta campioană CFR Cluj și ASA Tg-Mureș.O altă echipă cu pretenții,Pandurii Tg-Jiu,rămași fără finanțare la finalul sezonului trecut,au anunțat,prin vocea președintelui Narcis Răducan că șefii clubului au propus azi intrarea în insolvență, iar decizia finală se va lua în Adunarea Generală de vineri.

"Este imposibil împreună cu Petre Grigoraș să mai putem continuăm în acest mod! Chiar am vorbit cu băieții și ne-am exprimat faptul că suntem alături de ei. Au totală dreptate în ceea ce privește situația financiară.

Acționarii au cerut intrarea în insolvență a echipei, iar poziția mea este una fermă! Nu sunt de acord cu această idee. Sute de mii de euro nu au mai intrat în club.

Poate fi o soluție și au fost echipe care au intrat în această formă de reorganizare cu succes! Eu nu mai pot continua pentru că nu vreau să fiu asociat cu această formă de a conduce clubul Pandurii", a explicat Răducan la DolceSport.