Miercuri, 05 August 2020

I Intern

CSM Poli Iași a numit noul antrenor

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

După ce i-au reziliat contractul și i-au interzis lui Nicolo Napoli să intre la antrenamentele echipei,formația din Iași a numit noul antrenor. Eugen Neagoe a fost prezentat în această dimineaţă la noua sa echipă, CSM Poli Iaşi.

Fostul secund al lui Victor Pițurcă a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu posibilitatea de prelungire în funcție de rezultatele pe care le va avea cu echipa. Imediat după conferinţa de presă de prezentare, antrenorul şi-a intrat efectiv "în pâine", conducând primul antrenament al grupării moldave.

"Am venit cu inima deschisă la Iaşi, la o echipă cu tradiţie şi sunt convins că putem avea rezultate. Cred că putem lupta pentru intrarea în play-off şi cred că vom reuşi acest lucru. Timpul ne presează, dar nu pot spune ce voi schimba pe termen scurt la echipă. Oricum, vom încerca să jucăm un fotbal bun şi să câştigăm. Nu m-a speriat ce s-a întâmplat la Iaşi în ultimele zile. Şi eu m-am despărţit de Pandurii, dar atunci am rămas în relaţii bune cu domnul Condescu. Îi ştiu pe marea majoritate a jucătorilor de la Iaşi. Cu Mitic, Ciucă şi Hotoboc am lucrat, iar pe alţii îi cunosc după ce am jucat contra lor cu echipele la care am antrenat", a spus Eugen Neagoe la prezentarea oficială.