Sâmbătă, 08 August 2020

I Intern

Prima victorie a României cu Christoph Daum pe bancă! / Armenia - România 0-5(0-4)

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

România a învins Armenia cu scorul de 0-5 într-un meci contând pentru Grupa E a preliminariilor CM 2018.România a avut o primă repriză perfectă în meciul cu Armenia, iar după 12 minute conducea cu 3-0, golul 4 venind în minutul 29. Scorul final a fost 5-0.Grație golurilor marcate de Stancu, Adi Popa și Răzvan Marin, naționala antrenată de Christioph Daum a doborât un record vechi de 83 de ani: cele mai rapide 3 goluri într-un meci.

Tricolorii s-au impus fără emoții, misiunea lor fiind ușurată și de faptul că Armenia evoluat în zece din minutul 3, după ce Malakyan a văzut cartonașul roșu pentru un henț făcut pe linia porții. Golurile au fost marcate de Stancu (4-penalty), Popa (10), R.Marin (12), Stanciu (29), Chipciu (59).

Următorul meci al tricolorilor se dispută marți, pe terenul Kazahstanului, care a fost învinsă cu 5-0 de Muntenegru. România și Muntenegru se alfă la egalitate în clasamentul grupei E, cu câte patru puncte.

Armenia - România 0-5

Marcatori: B. Stancu (penalty, minutul 4), Adi Popa (min. 9), R. Marin (min. 12), N. Stanciu (min. 29), Chipciu (min. 59)

Cartonaș roșu: Malakyan (min. 3)

Echipele de start:

România: Tătărușanu - Benzar, Săpunaru, Grigore, Latovlevici - Hoban - Adi Popa, Stanciu, R. Marin, Chipciu - B. Stancu.

Armenia: Baglaryan - Mkoyan, Haroyan, Andonian, Hayrapetyan - Grigoryan, Pizzelli, Malakyan - Ozbiliz, Kadimyan, Manoyan.

foto:prosport.ro