Marți, 04 August 2020

I Intern

Antrenor din Liga 1 ținut departe de stadion cu ajutorul Poliției Comunitare!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Preşedintele CSM Poli Iaşi, Florin Prunea, a declarat că a gruparea moldoveană i-a reziliat contractul antrenorului italian Nicolo Napoli, şi că în zilele următoare va stabili viitorul tehnician al echipei.

“Începând de astăzi Nicolo Napoli nu mai este antrenorul CSM Poli Iaşi. Am rezolvat cu actele, absolut totul este conform legilor. Nu am stabilit încă numele viitorului antrenor, în zilele următoare ne vom decide”, a declarat Prunea pentru News.ro.

Napoli, în vârstă de 54 de ani, a fost numit antrenor al echipei CSM Poli Iaşi în 2014 şi este tehnicianul care a obţinut cea mai mare performanţă a grupării moldovene, participarea în Europa League, profitând la finalul sezonului trecut de faptul că Dinamo şi ASA Târgu Mureş nu aveau licenţă pentru cupele europene.

După 11 etape disputate din Liga 1, CSM Poli Iaşi ocupă locul 9 în clasament, cu 12 puncte, la 4 lungimi distanţă de Pandurii Tg. Jiu, ocupanta ultimului loc din play-off.

Pe lista lui Prunea se află 3 nume de antrenori: Toni Conceicao, Liviu Ciobotariu şi Claudiu Niculescu.

Chiar dacă a fost înștiințat că nu mai este antrenorul echipei, Nicolo Napoli nu renunță și se va prezenta la ora 16:00 la stadion, pentru a pregăti antrenamentul care ar urma să înceapă la ora 16:30.Napoli a ajuns la stadion, dar nu este lăsat să intre de către Poliția Comunitară.

Conducătorii de la CSM Poli Iași au virat în contul italianului suma de 18.000 mii de euro, datoria pe care o aveau față de el, și susțin că așa îi pot rezilia unilateral contractul.