Duminică, 31 Mai 2020
Marți, 08 Iulie 2014 03:00

Victor Astafei ''lup'' pentru trei ani

Petrolul l-a transferat, astăzi, pe mijlocașul de bandă Victor Astafei, care a parafat un contract pe 3 sezoane, fotbalistul în vârstă de 27 de ani urmând să intre de mâine în programul de pregătire al echipei.

În ultimul sezon și jumătate la Oțelul Galați, Astafei s-a despărțit de gruparea de la Dunăre și a ales să semneze cu Petrolul, convins de proiectul derulat la Ploiești, pentru care a și refuzat mai multe formații din străinătate și din Liga 1.

"Ieri a fost ziua mea, iar astăzi am primit cel mai frumos cadou semnând cu Petrolul. Mi-am dorit să vin la acest club datorită grupului condus de Răzvan Lucescu, dar și obiectivelor ambițioase pe care Petrolul și le-a propus și în acest sezon. Sunt nerăbdător să simt căldura publicului ploieștean, unul incredibil, și sper să avem împreună nenumărate momente de bucurie", a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, Victor Astafei.

Managerul sportiv Marius Nicolae consideră că transferul lui Astafei, al optulea jucător adus de Petrolul în această vară, este un real câștig pentru haita lupilor, în încercarea găzarilor de a-și îndeplini obiectivele: "Ni l-am dorit pe Victor încă de anul trecut, dar cum niciodată nu este prea târziu, ne bucurăm că am reușit să-l aducem acum. Este unul dintre cei mai constanți jucători ai Ligii 1 din ultimii ani, un adevărat luptător, al cărui devotament ne va ajuta să avem un sezon așa cum îl visăm cu toții".

sursă:fcpetrolul.ro