Sâmbătă, 08 August 2020
Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014 02:00

Iordănescu: ”Victoria e doar a jucătorilor."

Vineri seara, România a învins cu scorul de 2-0, reprezentativa Irlandei de Nord și se află în prezent pe locul 1 al grupei preliminare pentru Euro 2016. Revenit pe banca echipei naționale după 10 ani, Anghel Iordănescu a dat credit total jucătorilor săi după această victorie. Imediat după meci, selecționerul şi-a felicitat jucătorii, recunoscând într-un final că deşi diferenţa la scor a fost de 2 goluri, partida a fost una foarte grea pentru "tricolori".

"Felicitări băieților pentru jocul bun pe care l-am desfășurat. Pentru faptul că au jucat fotbal. Contează victoria și cele trei puncte, care ne duc pe primul loc. N-a fost ușor. Și cei din tribună au suferit, la fel cum au suferit și cei de pe bancă. Vreau să le mulțumesc băieților, care au fost extrem de generoși în efort, dar și suporterilor, care au fost alături de noi și avem nevoie de ei.", a spus Iordănescu.

Tehnicianul a recunoscut că tactica defensivă a adversarilor a pus probleme tricolorilor: "Am încercat să jucăm ofensiv, ne-am dorit să jucăm bine și echipa, chiar dacă a mai avut momente delicate, a trecut peste ele."

Succesul cu Irlanda de Nord a însemnat cea de 50-a victorie a lui Anghel Iordănescu pe banca echipei naționale.