Miercuri, 13 Noiembrie 2019
Joi, 29 Mai 2014 03:00

Cătălin Rufă : "Nu credeam aşa ceva, a fost furt calificat"

Patronul echipei Metalul Reşiţa, Cătălin Rufă, a contestat dur arbitrajul lui Alexandru Tudor din partida de ieri de la Vâlcea, 1-1 cu CSM.

"Ieri ne-a încurcat arbitrul Tudor, dar şi Matache, care e cel mai bun portar din Liga a II-a, numai el putea scoate mingile acelea din final! Sunt nemulţumit de toată maniera de arbitraj, nu numai de acel penalty care s-a dat CSM-ului, trebuia să dea şi două roşii lui Deaconescu şi Cârstoiu. Vâlcea a fost mai bună în meciurile directe, bravo lor, chiar o simpatizez, îi doresc să promoveze. Dar, nu credeam că Tudor se poate preta la aşa ceva, a fost furt calificat, am rămas stupefiat, a fost ceva voit, dacă şi el arbitrează aşa, fotbalul românesc îşi merită soarta. Nu mă gândeam că un arbitru de talie europeană poate arbitra în acest mod, a venit croit să bată Vâlcea, dar echipa gazdă nu a putut! Eu am venit foarte relaxat, dar am fost indignat, nu am dormit toată noaptea. Sper ca Dumnezeu să îi de şi lui un semn visavis de meciul acesta, tot se dă el aşa evalvios" a atacat Rufă.

Fostul şef din Zăvoi anunţă că este dispus să meargă la TAS în privinţa dreptului de promovare al echipelor din Craiova şi Tg.Mureş. "O să contestăm şi noi, dacă va fi nevoie, dar cred că se va sesiza Comisia de Disciplină, iar acolo, nimeni nu îşi va pune libertatea în pericol pentru Tg. Mureş şi Craiova, deşi felicitări pentru proiectele lor. La Tg. Mureş e caz penal, fals în acte, dar e şi divizare, nu au ce căuta în prima ligă. Normal ar fi să intre Vâlcea de pe locul 3 şi Reşiţa de pe locul 4-5, deşi din punct de vedere sportiv, nu merită niciuna, am văzut şi ieri două echipe mediocre. Noi avem numai antrenori care se apără, dar aşa nu poţi aduce lumea la stadion, se plictisesc suporterii în tribună, prima repriză a fost una jalnică. O să încercăm să batem şi Craiova, pentru noi, nu ca să ajutăm Vâlcea".