Duminică, 31 Mai 2020
Marți, 04 Octombrie 2016 12:30

Mesajul căpitanului pentru suporteri:”Cu cât veți fi mai mulți, cu atât ne vom simți mai puternici”

Petrolul Ploiești se află pe prima poziție a clasamentului în Liga A Prahova, și asta datorită dăruirii de care, jucătorii Petrolului în frunte cu căpitanul Claudiu Tudor au dat dovadă etapă de etapă. Un mare rol în acest parcurs bun al Petrolului în are, cu siguranță, susținerea necondiționată a publicului. Tocmai de aceea, căpitanul Claudiu Tudor face un apel către toată suflarea galben-albastră de a veni la stadion, sămbătă, 08 octombrie, ora 16.00, pe Arena Ilie Oană, pentru a susține favoriții în partida cu Unirea Cocorăștii Colț

Iată mesajul integral al lui Claudiu Tudor, postat pe pagina personală de Facebook:

Dragi suporteri fabuloși ai Petrolului, care ne sprijiniți fantastic meci de meci, sâmbătă, 8 octombrie 2016, de la ora 16.00, vă rugăm să fiți din nou alături de NOI, la meciul de pe arena Ilie Oană, cu Unirea Cocorăştii Colț, pe care să-l câștigăm ÎMPREUNĂ!
Cu cât veți fi mai mulți, cu atât ne vom simți mai puternici și vom învinge pentru voi! Cu voi alături, în număr tot mai mare, în arenă, suntem invincibili! Vom juca, ca întotdeauna, pentru Voi, pentru PETROLUL, pentru a rămâne mereu acolo sus, pe locul 1! NOI și VOI!
Va așteptăm câteva mii bune de suporteri pe stadion și sperăm că veți umple, cât mai curând, arena. Așa, ca în vremurile când aici veneau nu numai echipe mari din România, ci și Swansea, Vitesse Arnhem, Viktoria Plzen sau Dinamo Zagreb. Noi suntem mereu aici ca să învingem. Veniți, vă rugăm, MULȚI DE TOT, sâmbătă, la meci, să sărbătorim o nouă VICTORIE! Vă mulțumim!
Claudiu Tudor & coechipierii de la Petrolul ‘52