Vineri, 14 August 2020
Vineri, 30 Septembrie 2016 14:06

Kvitova - Cibulkova,finala turneului de la Wuhan / Halep,eliminată în semifinală!

Calificată deja la Turneul Campioanelor,Simona Halep a abordat semifinala cu Petra Kvitova cu gândul la finala turneului de Wuhan,unde este deja calificată Dominika Cibulkova.Slovaca, numărul 12 mondial, s-a impus în fața Kuznetsovei la capătul unei dispute pe muchie de cuţit, scor 3-6, 6-3, 6-4.Kvitova, in varsta de 26 de ani, ocupa locul 16 WTA si este fost numar 2 mondial si dubla castigatoare de Wimbledon. In plus, a castigat turneul de la Wuhan in anul 2014. Ea a pierdut toate cele trei intalniri directe cu Halep de pana acum.Nu același lucru s-a întâmplat și acum,jucătoarea din Cehia a început excelent primul set caștigând primele cinci game-uri.Halep reuseste primul sau game in acest set, pe propriul serviciu, dar cehoaica se impune,după 31 de minute,cu 6-1.

Setul secund ,cu Halep la serviciu,începe în aceeași notă.După un prim game câștigat de Halep,cehoaica revine,egalează și trece la conducere,3-1.Simona Halep încearcă să revină în meci,dar Kvitova este de neoprit,câștigă următoarele două game-uri,5-1.Halep salvează o minge de meci,mai câștigă un game,5-2,dar victoria este a Kvitovei,6-2,în setul secund.

Astfel,Simona Halep se oprește în semifinalele turneului de la Wuhan,la capătul unui meci controlat cu autoritate de Kvitova care,se impune în două seturi,6-1,6-2.