Vineri, 14 August 2020
Marți, 20 Septembrie 2016 23:14

Așteptarea a luat sfârșit,lupii revin pe Ilie Oană!

După o pauză de două săptămâni, Liga A Prahova se reia în acest weekend, atunci când vor fi programate partidele etapei cu numărul şase a eşalonului de elită judeţean. În cadrul acestei etape, AS Petrolul 52 Ploieşti va evolua, din nou, pe “Ilie Oană”, adversară fiindu-i Unirea Urlaţi, partida urmând să se desfăşoare sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 17.00.

Începând de mâine, 21 septembrie, suporterii ploieşteni îşi pot achiziţiona bilete pentru această confruntare, tichetele fiind disponibile atât la casa de bilete a arenei “Ilie Oană”, cât şi la magazinele partenere din reţeaua Eventim. De asemenea, până vineri, la casa de bilete vor fi eliberate şi abonamente valabile pentru sezonul în curs.

Casa de bilete va fi deschisă zilnic, între orele 10-17.30, iar sâmbătă până la ora de start a întâlnirii, conducerea clubului venind cu rugămintea pentru suporteri de a-şi procura din timp bilete, pentru a evita aglomeraţia ce ar putea să se producă.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm ca, şi de această dată, să fiţi alături, în număr cât mai mare, de cea mai iubită echipă a Ploieştiului.

Iată, sintetizat, programul pe zile până la viitorul meci de pe teren propriu:

Miercuri, 21 septembrie – Casa de bilete a stadionului “Ilie Oană” va fi deschisă atât pentru procurarea de abonamente, cât şi pentru achiziţionarea de bilete pentru partida cu Unirea Urlaţi (program 10.00-17.30). De asemenea, biletele vor putea fi procurate şi direct, din magazinele partenere Eventim;

Joi, 22 septembrie – Casa de bilete a stadionului “Ilie Oană” va fi deschisă atât pentru procurarea de abonamente, cât şi pentru achiziţionarea de bilete pentru partida cu Unirea Urlaţi (program 10.00-17.30). De asemenea, biletele vor putea fi procurate şi direct, din magazinele partenere Eventim;

Vineri, 23 septembrie – Casa de bilete a stadionului “Ilie Oană” va fi deschisă atât pentru procurarea de abonamente, cât şi pentru achiziţionarea de bilete pentru partida cu Unirea Urlaţi (program 10.00-17.30). De asemenea, biletele vor putea fi procurate şi direct, din magazinele partenere Eventim;

Sâmbătă, 24 septembrie - Casa de bilete a stadionului “Ilie Oană” va fi deschisă în principal pentru achiziţionarea de bilete pentru partida cu Unirea Urlaţi (program 10.00 – până la ora de start a partidei). Dat fiind timpul mai mare necesar pentru procesarea şi eliberarea de abonamente, acestea vor putea fi achiziţionate doar în măsura în care casa de bilete nu va fi aglomerată. Totodată, biletele pot fi procurate şi direct, din magazinele partenere Eventim.

LISTA MAGAZINELOR PARTENERE EVENTIM - Ploiesti
Germanos Ploiesti 2 - B-dul Republicii - Str. Sinaii , nr 9E, parter
Germanos Ploiesti 3 - P-ta Victoriei nr. 4, CC Vest, Ploiesti
Humanitas – Ploiesti - Piata Victoriei, nr. 3
OMV PLOIESTI 1 - Bulevardul Republicii 190
OMV PLOIESTI 2 - Șoseaua Vestului
Orange shop PLOIEST - P-ta Victoriei, nr. 7, bl. A-Est, Ploiesti
Orange shop PLOIESTI REPUBLICII - B-dul Republicii, nr. 118, bl. 15C , parter
Vodafone Ploiesti 1 - Str. Vasile Milea, nr. 6
Vodafone Ploiesti Mall - Piata Victoriei,nr 1, Mall Shopping Center
Vodafone Ploiesti Omnia - Bl. Republicii Nr 15
Vodafone Store Ploiesti - Piata Victoriei, Nr. 3, Bloc Unirea