Marți, 19 Noiembrie 2019
Miercuri, 14 Septembrie 2016 16:29

Georgian Păun mai are de așteptat

Atacantul Georgian Păun nu va debuta prea curând în tricoul Petrolului, după ce Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal a decis, în şedinţa de ieri, să respingă memoriul înaintat de jucător şi să menţină, astfel, suspendarea de 10 etape dictată de prima instanţă.
Păun primise această pedeapsă drastică după ultimul joc al sezonului trecut, atunci când evolua pentru CS Ştefăneşti, iar decizia Comisiei de Recurs înseamnă, practic, că el va fi eligibil pentru Petrolul abia în ultima parte a turului Ligii A Prahova. Cum, până acum, din actuala ediţie de campionat s-au scurs doar patru etape, Georgian Păun ar putea debuta la Petrolul pe 29 octombrie, în meciul din runda a 11-a, de pe teren propriu, cu AS Băneşti Urleta.

Iată,însă,motivarea Comisie de Recurs:

”Respinge recursul declarat de Păun Georgian împotriva Hotărârii pronunțate de Comisia de Disciplină și Etică a FRF ca netimbrat.Definitiva si executorie pe plan intern.Hotararea poate fi atacata la TAS, in termen de 21 de zile de la comunicare.
Pronuntata azi, 13.09.2016, in sedinta nepublica, la sediul FRF din Bucuresti, str.Vasile Serbanicanr.12, sector 2.”se arată în comunicatul FRF