Luni, 26 August 2019
Luni, 05 Septembrie 2016 13:15

Cristopf Daum,semieșec la debutul pe banca tehnică a României / România - Muntenegru 1-1

Naționala de fotbal a României a început campania de calificare pentru Campionatul Mondial de fotbal, competiție găzduită de Rusia.Cu un nou staff tehnic. Echipa națională a României a reușit doar un egal în partida de debut, contra reprezentativei similare a Muntenegrului. Ceea ce s-a terminat prost, la Campionatul European, a continuat la fel de prost și în partida de la Cluj. Singura diferenţă fiind iconițele lui Iordănescu, în rest, același joc încâlcit și fară vreun orizont.Se putea termina și mai rău dacă Pantilimon nu ar fi intervenit salvator în debutul primei reprize. Totuși, România a avut șansa victorie,” vedeta” de 10 milioane de Euro a lui Becali a centrat de pe partea stângă, balonul a ajuns cu noroc la Popa care, a înscris pentru 1-0! Bucuria românilor a durat puțin, ca de obicei, 1-1: Stevan Jovetic egalează, cu capul, în urma unei lovituri libere executate din partea stângă. Când nimeni nu mai spera la ceva bun din această partidă, arbitrul englez o pune la punctul cu var, execută același Stanciu, undeva prin peluza arenei clujene.

România: Pantilimon - Benzar, Moţi, Dr. Grigore, S. Filip - Săpunaru, Hoban, Bicfalvi (Popa 68') - Stanciu - B. Stancu (Keşeru 90'), Fl. Andone (Torje 70'). Selecţioner: Christoph Daum.

Muntenegru: Bozovic - Tomasevic, Savic, Simic, Vukcevic - Marusic, Vesovic (Kojasevic 80'), Scekic, Bakic (Mugosa 76') - Jovetic - Beciraj (Nikolic 90+2'). Selecţioner: Ljubisa Tumbakovic.

Cartonaşe galbene: Moţi 41', Andone 48' / Simic 31', Jovetic 88'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Anthony Taylor, Stuart Burt, Stephen Child; rezervă: Andre Marriner (toţi din Anglia).

Observatori: Hans Reijgwart (Olanda), Dennis Cruise (Islanda).

Stadion: "Cluj Arena", Cluj-Napoca.