Luni, 26 August 2019
Marți, 23 August 2016 10:26

La ora partidei cu Muntenegru gazonul va arăta impecabil

Naționala de fotbal a României va debuta duminică, 4 septembrie, în preliminiariile pentru Cupa Mondială din Rusia 2018, în partida contra celor din Muntenegru pe teren propriu.

Deși inițial s-a ales stadionul ”Cluj Arena” ca loc de disputare a acestui meci, care va fi și primul al lui Christoph Daum ca selecționer al tricolorilor, starea jalnică a gazonului i-a pus pe jar pe oficialii FRF.

Administratorul arenei clujene, Radu Rațiu, este însă extrem de optimist și spune că meciul se va disputa n condiții excelente.

”Nu am nicio emoție. Sunt convins că gazonul va arăta foarte bine la meciul cu Muntenegru. L-am tuns și arată mult mai bine acum. El își mărește volumul la fiecare două zile. Nu am avut nicio discuție cu cei din FRF, privind posibilitatea de schimbare a locului de disputare a acestui meci”, a spus Rațiu.

Reprezentativa României se reunește pe 29 august la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia pentru a pregăti debutul în preliminariile Campionatului Mondial, meci care se va desfășura pe 4 septembrie, de la ora 21:45, împotriva Muntenegrului, la Cluj-Napoca.

Prima ședință de pregătire a tricolorilor din acest stagiu, din data de luni, 29 august, ora 17:00, la Mogoșoaia, va fi deschisă în integralitate pentru spectatori și jurnaliști. Suporterii au astfel șansa de a încuraja tricolorii înaintea debutului în noua campanie de calificare. Detalii privind accesul fanilor la antrenamentul din 29 august vor fi anunțate ulterior prin intermediul site-ului frf.ro.