Sâmbătă, 08 August 2020
Joi, 14 August 2014 03:00

Adrian Mutu: ”Pablo De Lucas ar fi extraordinar la mijloc!”

Într-un interviu pentru Televiziunea Română, Adrian Mutu şi-a prezentat în continuarr dorinţa de a fi convocat în Naţionala României.

Mutu însă surprinde cu declaraţia că, mijlocașul Petrolului Pablo De Lucas ar fi perfect pentru prima reprezentativă a României la fotbal, şi cum acesta ar face o pereche perfectă cu Bourceanu.

"Suntem în 2014 și astfel de lucruri au devenit normale. Uită-te la Spania, Franța sau Germania. Dacă noi suntem puțin sceptici, ce să mai spui despre nemți, care erau cu mentalitate mult mai închisă ca a noastră, dar care au făcut acest lucru pentru binele naționalei și al țării lor.

Pentru mine, în momentul de față, De Lucas ar fi o opțiune pentru echipa națională și ar trebui ca cei care decid acest lucru să se gândească la o astfel de oportunitate", a spus Mutu.

"Briliantul" a oferit mai apoi și argumente extrem de pertinente în privința naturalizării mijlocașului, în vârstă de 27 de ani, care s-a integrat perfect la Petrolul.

"Pablo e cel mai bun mijlocaș din țară în momentul de față. În afara faptului că este feblețea mea, mă bucură și faptul că el vrea să joace pentru echipa națională a României. Ar vrea să se naturalizeze, să fie român. Chiar vorbeam cu el zilele acestea despre acest subiect, așa că sper ca cei care au urechi să audă.

Mi-ar plăcea și sper să văd la mijlocul terenului un cuplu Bourceanu – Pablo de Lucas. Cu ei doi, România ar avea un mijloc extraordinar", a mai spus Mutu.

"Când mă gândesc la Gâlcă, imediat gândul îmi zboară la De Lucas. Sunt cam la fel, puțin mai rapid mi se pare spaniolul. În rest, la fel de inteligent, cerebral, n-aveai timp să-l ataci pe Gâlcă".

sursa: digisport.ro