Joi, 28 Mai 2020
Joi, 14 August 2014 03:00

Petrolul – Dinamo Zagreb în direct la PRO TV

Petrolul va avea joi primul meci din dubla cu Dinamo Zagreb. Pentru Petrolul este unul dintre cele mai importante duble din istoria ei, daca va trece cu succes va participa in premieră în istoria ei modernă în grupele unei competiţii continentale.

Sub titlul: "Pet-Rolul nostru: uimim Europa!" - trustul PRO doreşte să promoveze meciul de săptămâna viitoare din Play-Off -ul Europa League.

E cel mai tare meci pentru Petrolul: sansa lui Mutu si Razvan Lucescu sa impresioneze Europa.

Petrolul este in cel mai bun moment de la promovarea in Liga I. Clubul are stadion nou, are lot puternic si vedete. Mutu este la ultima sansa sa demonstreze ca poate straluci din nou in Europa. Razvan Lucescu vrea sa revina in Europa, acolo unde a facut istore cand antrena in Giulesti.

Calificarea in grupele Europa League este "momentul zero" la Ploiesti: ultima data cand au avut sansa sa ajunga in Europa League a fost in urma cu un sezon – Swansea le-a blocat Lupilor drumul dupa 1-5 si 2-1 in dubla mansa din play-off. Asa ca pe Ilie Oană, Lupii au mare nevoie de o victorie inainte de nebunia de la Zagreb.

Dinamo Zagreb este o forta in Croatia: a castigat ultimele 9 titluri, iar din 2007 s-a calificat in fiecare an in grupele unei competitii europene. In acest an, cei din Zagreb au pierdut in turul III al Ligii in fata celor de la Aalborg, asa ca au ajuns in play-off-ul Europa League.

sursa: sport.ro