Duminică, 31 Mai 2020
Marți, 12 August 2014 03:00

Revine Mutu la națională?

Evoluțiile foarte bune din ultima perioadă a lui Adrian Mutu,au readus în discuție convocarea lui Adrian Mutu la echipa națională.Majoritatea oamenilor de fotbal din România fiind de părere că echipa națională ar trebui să înceapă cu el,chiar și antrenorul său de la echipa de club susține acest lucru.

"Pentru mine nu e nici o surpriză această formă a lui Mutu. El este un talent uriaș. Are o motivație extraordinară. N-ar fi de mirare să mai joace şi de la anul. E meritul lui că intră foarte motivat în teren Mutu ar trebui convocat la echipa națională. Mai mult decât atât, echipa ar trebui să se înceapă cu el", a declarat Răzvan Lucescu

Să sperăm că până la debutul în noua campanie de calificare pentru Campionatul European din 2016,evoluțiile lui Mutu vor fi la fel de bune.Antrenorul echipei naționale, Victor Pițurcă va fi cel care va decide dacă Mutu va merita să fie în teren,asta dacă va avea puterea de a lăsa orgoliile deoparte și va alege tot ce are România mai bun.Primul meci al României în campania de calificare la Euro 2016 va avea loc la data de 07 septembrie 2014,în compania Greciei în deplasare.